Mysterium

Niets is wat het lijkt. Beleef samen met je vrienden, familie of favoriete collega’s een spannend en interactief avontuur. Stap in het MYSTERIUM en verlaat de wereld van nu. Aan de Oudegracht in een middeleeuwse werfkelder wacht ik op je. Pas op: escaperooms zijn verslavend...

Geen tijd te verliezen! Volg de clues, kraak de code’s en verdien je vrijheid. Je hebt maar één uur dus wees snel. Ben je slimmer, beter en sneller dan de rest? Kom met je vrienden, familie of collega’s en beleef één van de leukste uitjes ooit. Ik daag je uit. Lukt het je binnen de tijd om de sleutel te vinden? Mysterium is een wereld vol verborgen raadsels, bijzondere technische uitdagingen en creatieve oplossingen. Makkie? Dat hoop ik voor je...





Contactgegevens

Oudegracht 300
3511 NX Utrecht
030-7271026
info@mysterium.nl
http://mysterium.nl/


Openingstijden

Maandag 10.00 - 23:30
Dinsdag 10.00 - 23:30
Woensdag 10.00 - 23:30
Donderdag 10.00 - 23:30
Vrijdag 10.00 - 23:30
Zaterdag 10.00 - 23:30
Zondag 10.00 - 23:30




2 tot 10 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.



Doordeweeks € 99,-, in het weekend € 119,-




Reviews

Review toevoegen

Meest sensationele escape room!

door René (02-03-2018)

Wat een gave ervaring om deze escape room te spelen met een aantal collega's! De organisatie van dit avontuur is onwijs goed geregeld. Reeds bij aankomst word je in het spel meegenomen door de gastvrouw en het mysterie houdt pas op nadat je deze krocht (in Utrecht noemen ze dat werfkelder) hebt verlaten. Het spel, de locatie met prachtige ruimtes, de technische hoogstandjes maken het echt tot een onwijs gave beleving. Er is maar één minpunt...het feit dat je de escape room kent nadat je 'm hebt gespeeld en 'm niet nog een keer 'objectief' kunt ervaren!! Mysterium doet met recht haar naam eer aan, als de meest gave escape room die ik tot op heden heb gespeeld. Hulde aan de organisatie!!


Verrassend voor volwassenen én kinderen

door Elja (15-02-2018)

Ik deed deze escape room met mijn kinderen van 5, 8 en 10. We vonden het heel spannend maar ontzettend leuk. Af en toe had ik geen idee hoe we verder moesten, maar de kinderen vonden altijd wel weer een clou! Aanrader.


Fantastisch

door Jenny (15-02-2018)

Echt een fantastische kamer, met spannende elementen. Teamwork is van essentieel belang. 1 van de betere kamers die ik gespeeld heb. Aanrader!


Top escape room

door Joost (14-02-2018)

Geweldige escape room, top locatie en goed verhaal. Aanrader!


Waanzinnig!

door Nikki (14-02-2018)

Wat een ontzettend toffe escaperoom. Het verhaal zit goed in elkaar, het decor is prachtig en de effecten zijn groots! Ook de raadsels zijn goed. Goed doordacht, niet te makkelijk! Echt een aanrader!


Een escaperoom om nooit te vergeten

door Nado (14-02-2018)

Ontzettend toffe ervaring om deze Escaperoom te spelen, het thema, de uitleg en de kamer sluiten allemaal op elkaar aan. Een fantastische manier om elkaar en jezelf beter te leren kennen en daarnaast heel veel lol beleefd aan de leuke en uitdagende raadsels en opdrachten van het Mysterium.


Een geweldige escaperoom met een magische sfeer!

door Caroline (08-03-2016)

Wat een geweldige ervaring! Dankzij de locatie zit je direct in het verhaal zodra je binnenstapt. Door de gave licht- en geluidseffecten wordt het extra spannend. Wij waren met een team van 4 personen en hebben het helaas net niet binnen de tijd gehaald, maar dat maakt de ervaring niet minder. De puzzels zijn niet eenvoudig maar ook niet te moeilijk. De sfeer is geweldig en je wordt ook heel gastvrij ontvangen. Een dikke 10, zeker een aanrader!


Leuke uitdaging voor een groepje slimme mensen!

door Hans (31-10-2015)

Deze escaperoom is echt met heel veel liefde voor details gemaakt! Echt een aanrader voor een groepje van 4-8 personen! Leuk verhaal! Leuk personeel!


Zenuwslopend en geweldig

door Gwen (29-09-2015)

Het decor van MYSTERIUM is erg mooi. Matcht goed bij het spannende verhaal. Opgesloten worden in deze kamer is zenuwslopend. Veel leuke effecten en leuk personeel!


Erg leuk

door Maaike (20-09-2015)

Leuk om een keer gedaan te hebben!


Heel sfeervol en spannende escape room

door Ruud (18-09-2015)

Heel sfeervol en spannende escape room, met leuke uitdagende puzzels, op een al even sfeervolle locatie! Helemaal top.


Awesome!

door Ben (18-09-2015)

Mooi decor, vernieuwende puzzels en een unieke ervaring in hartje centrum Utrecht! Awesome!


gaaf!

door Marisja (17-09-2015)

Een van de leukste so far!


Wat een leuk spel, erg spannend

door Ans (17-09-2015)

Gaaf


geweldig..super..fantastisch!!

door Marga (17-09-2015)

Wat een mooie locatie daarvoor en super mooi gemaakt...helemaal af!! 👍


Beste escape room die ik ooit heb gedaan!

door Sanne (17-09-2015)

Geweldige escape room, spannend verhaal, top decoratie en fantastische locatie!


Mooi vormgegeven Escaperoom

door Rene (17-09-2015)

Goed doordachte puzzels, niet te makkelijk. Mooie locatie in werfkelder aan de Oudegracht.


Fantastische ervaring!

door Martin Chin (17-09-2015)

Schitterend decor! Mooie effecten en meeslepende raadsels!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: