Epic Escape

Hartkloppingen in je keel. Het zweet staat op je voorhoofd. De klok tikt genadeloos door.
Lukt het jou om samen met je vrienden, collega's of familie binnen een uur te ontsnappen?





Contactgegevens

Sluisweg 2J
5141 PE Waalwijk
0416 534151
info@epicescape.nl
http://www.epicescape.nl/


Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag kun je ’s avonds escapen. Op zaterdag en zondag kun je reserveren vanaf 11.30.



Outbreak

Het mysterieuze RMDZ-virus bedreigt de wereldbevolking. De overlevingskans is vrijwel nihil en wereldwijd worden alle zeilen bijgezet om het virus terug te dringen. De hoofdrolspeler in deze strijd is het Worldwide Health Protection Agency, dat in Waalwijk een intrigerend laboratorium heeft opgetrokken. Bezoekers worden uitgenodigd om het tegengif te testen onder het toeziend oog van een professor. Maar wanneer het noodlot toeslaat lijkt alle hoop verloren te zijn. Wie lukt het om binnen 60 minuten te ontsnappen, en, belangrijker nog, de mensheid te redden van een desastreuze ondergang?



5 tot 12 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

13,00 tot 25,00 euro per persoon (afhankelijk van het aantal personen)





Reviews

Review toevoegen

Wauw...super ervaring.

door Els (06-06-2017)

Met 8 personen aan het avontuur begonnen. We hadden wat moeite om in het spel te komen, maar toen het eenmaal zover was gingen we als een speer. Geweldige puzzels, zeer goed uitgedacht. Helaas zijn we allen aan het virus overleden😇.


Geweldig!

door Carl (04-06-2017)

Wauw! Wat een geweldige kamer... Bij binnenkomst krijg je wat algemene vragen over escaperooms. Maar zodra deze standaard vragen voorbij zijn wordt je doormiddel van video's en een voorshow helemaal in het verhaal getrokken. De kamer zelfs zag er mooi uit met wat enorm pittige maar ook wat simpelere puzzels. Een leuke mix van storytelling en escaperoom zijn hier gebruikt. Helaas hebben wij de kamer niet gehaald... Maar we mochten gewoon doorspelen. Dit is mijn beste Escape Room ervaring tot nu toe!!


Leuk Thema en uitje!

door Amanda (31-03-2017)

Wij zijn als teamuitje naar de escaperoom geweest. Het sluit leuk aan bij ons eigen werk. De escaperoom was heel mooi ingericht en goed doordacht. Wij hebben wel een paar keer de hulplijn moeten gebruiken, maar we zijn er uiteindelijk nog net op tijd uitgekomen.... Yeahhh!!


Uitdagend en spannend

door Irene (20-02-2017)

Met een groep meisjes van 15 jaar bezochten we Epic Escape in Waalwijk. We werden ontvangen door een enthousiast team. De moeilijkheidsgraad van de kamer was hoog. De meisjes hebben dan ook niet kunnen ontsnappen. Toch hebben ze een geweldige avond gehad. Op de groepsapp praat iedereen na over het feestje. Ze hebben genoten.


Geweldige kamer en puzzels!

door Marcel (19-02-2017)

Het verhaal zat goed in elkaar en liep als een rode draad door de zeer creatieve puzzels! Erg mooi en goed zit deze escape room in elkaar! Aanrader, absoluut!


Spannend, goed doordacht en mooi

door Daan (19-02-2017)

Wij zijn met 8 ervaren escapers in Outbreak geweest, een hele mooie room met een goed thema. Wij werden heel vriendelijk ontvangen en ook de host ging helemaal op in het thema. Gelukkig was het ons gelukt om de kamer optijd te verlaten. Achter af was er ook nog even de mogelijkheid om met de host te overleggen wat er goed en fout ging. Top ervaring, een 5 ster waardige room.


Meeslepend thema met originele en goede puzzels

door Kevin (10-07-2016)

Erg mooi uitgevoerd thema, aan alle details is gedacht. Uitdagende escaperoom, zeker de moeite waard!


Gave escaperoom

door Bas (10-07-2016)

Leuke escaperoom! Erg vriendelijk ontvangst in een soort van huiselijke sfeer.. Goed idee!


Mooi thema en zeer goed doordacht

door Maikel (10-07-2016)

Heb de eer gehad om mee te doen aan de test rondes van deze nieuwe room. Prachtig gemaakt en enorm veel technische snufjes. Je wordt door de intros meegenomen in het verhaal en ziet alle details terug in de room zelf. Deze moet je gedaan hebben!


Hoge kwaliteit, spannend, fantastisch uitje

door Anitra (10-07-2016)

Een goed doordacht thema. Spanning wordt goed opgevoerd naar mate de tijd verstrijkt. Een geweldige escape.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's