Terug naar Mystery House Valkenburg

Juli 1937. Ik kijk mijn navigator aan. Zijn gezicht verraad niet veel, maar ergens bespeur ik onrust. Ik laat me niet van de wijs brengen. De motor van mijn vliegtuig begint te ronken. We er zijn klaar voor. De grootste uitdaging van ons leven: de langste vlucht ter wereld.. Over 47.000 kilometer kunnen we eindelijk zeggen dat we het echt gedaan hebben…

The Lost Flight is gebaseerd op het verhaal van de eerste vrouwelijke ontdekkingsreizigster Amelia Earhart, die in de jaren '30 furore maakte als de eerste vrouwelijke pilote die solo de Atlantische Ocean overvloog. Begin juli 1937 begon ze samen met navigator Fred Noonan aan haar grootste droom: de langste vlucht ter wereld. De eindbestemming van de vlucht waar de hele wereld over sprak werd echter nooit bereikt. Wat er zich precies heeft afgespeeld is tot op heden een mysterie..

The Lost Flight behaalde de 6e plek in de Escape Room van Nederland verkiezing 2017!

Minimale leeftijd: 12

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

ma-do € 98.50, vr-zo € 104.50




Reviews

Review toevoegen

Super ervaring met een geweldig team!

door Sandra (19-03-2018)

Het was onze eerste teambuildingsactiviteit. Sinds 1 juli zijn we samen werkzaam en gingen we de uitdaging aan. Met nog 16.52 minuten op de klok, hebben we een super prestatie neergezet! Wat waren wij een team en wat zijn wij een team! Super fijn om dit bevestigd te krijgen. Als team gaan we zeker nogmaals een escape room in om te kijken of we ook daar weer uit gaan komen!


I got lost....in an amazing experience!

door Bas (14-11-2017)

Absolute must see/do!!!


Fantastische ervaring, ge-wel-dig!! Aanrader!!

door Joelle (14-11-2017)

Super spannende ervaring!! Wat een oog voor detail! Vanaf de ontvangst tot de laatste seconde een onvergetelijke belevenis. WAT GAAF!!! Zeker een aanrader om te doen met je familie, vrienden of collega's... Wij willen meer!!


Verbluffend realistisch en uitdagend

door Rick (09-11-2017)

Asylum revealed was op het moment dat wij er waren pas enkele weken open. Wat een gaaf verhaal en diversiteit aan codes om te kraken. Vooral de VR bril in de ruimte is gaaf. We hebben de uitweg helaas niet binnen de tijd gevonden maar dat maakt het niet minder leuk.


Een avontuur van begin tot einde

door Sabine (05-11-2017)

Vanaf dat je de deur binnen komt lopen...nee eigen zelfs al vanaf het moment dat je het hek aan de straat binnen stapt...zit je in een andere wereld De voormalige bioscoop is fantastisch ingericht en gooit je terug in de tijd. Het verhaal voordat je de kamer ingaat is super en bouwt lekker de spanning en het enthousiasme op En dan stap je 'the lost Flight' binnen...wauw! Aan alle details is gedacht, je gaat letterlijk terug naar de tijd van Amelia en bent een uur lang in een wereld vol avontuur De puzzels zijn uiteenlopend, soms heel pittig en soms heel logisch (naar dat besef je je natuurlijk altijd pas nadat je het hebt opgelost). Ze zijn zo afwisselend dat iedereen wel iets kan oplossen, dat is erg fijn. De tijd vliegt (letterlijk en figuurlijk) voorbij. De afwikkeling is ook erg persoonlijk en fijn Ik vond het serieus jammer dat ik weer terug moest naar de 'gewone wereld'


Fantastisch!

door Esther (04-11-2017)

Niet alleen de Lost Flight is geweldig, ook de Zodiac Killer er Mastermind! De sfeer, de puzzels, de inleiding...allemaal one of a kind!


Van ontvangst tot einde een geweldige trip!

door Mark (02-11-2017)

Je stapt in de voormalige bioscoop meteen in de beleving. Hartelijke crew, leuk barretje maar vooral een super kamer! Leuke vindingrijke manieren om de volgende move te maken. AANRADER!


geweldige kamer, super begeleiding.

door svenne (02-11-2017)

Top. Zeer goede locatie.


Mooi, gevarieerd, slim

door Joost (17-12-2016)

Topkamer, gespeeld met een groep waarvan slechts 2 ooit eerder een kamer gedaan hadden. Tweede tijd met 16.07 over, 0 hints. Leuke sfeer, mooi tempo in de puzzels en redelijk lineair verhaal. Gaan nog een keer terug om andere kamers te doen!


Extreem goed

door otto (13-12-2015)

Na de zodiac letter tijdens een vrijgezellen feest gedaan te hebben (en net niet gehaald te hebben) terug gegaan om The Lost Flight te doen. 14:03 over...... en dat met 0 hints. mede door een team vol puzzelaars, We waren pas het tweede team dat er zonder hints uit was gekomen, Beide kamers kan ik ten zeerste aanraden, en ik zal dan ook zeker terug zijn voor de mastermind kamer en de nieuwe kamer begin 2016 #hooked


Uitmuntend

door Gaston (09-11-2015)

Beste escaperooms so far! Geweldige sfeer, aankleding en uitdagende kamers (alle drie gespeeld).


Sfeer, spanning, adrenaline, in een woord TOP!

door Sabine (11-09-2015)

Wauw! Van begin tot eind waande ik mij in een andere wereld. Het klopte allemaal, vanaf het moment dat ik de voormalige bioscoop binnen kwam stappen totdat ik weer op de straat stond. En de bulk adrenaline die ik de hele avond nog gevoeld heb, zegt al genoeg! Een top ervaring, dankzij een super goed uitgedacht en uitgewerkt concept! Chapeau. Ik kom zeker nog een keertje terug


Geweldige ervaring

door Jeske (12-08-2015)

Beide kamers gedaan. Erg leuk uitgedachte thema's en erg uitdagende puzzels. Eerder al andere escape rooms gedaan en deze was de beste tot nu toe. Een must voor de liefhebber!


Leuke, nieuwe en spannende ervaring

door Jean-Paul (25-07-2015)

Ook voor ons een eerste keer en zeker niet de laatste! Op het nippertje met 30 sec op de klok de kamer kunnen verlaten en het voelde als tien minuten. Echt een aanrader! Wij hebben er als vriendengroep een nieuwe hobby bij.



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: