Terug naar Mystery House Valkenburg

13 oktober 1969. Op de redactie van de San Francisco Chronicle is het opeens muisstil. Er is er weer een.. Bij het openen van de envelop valt er een stukje stof op de grond. Alle ogen zijn gericht op het met bloedvlekken doordrenkte lapje t-shirt, dat de lugubere tekst verraad die volgen gaat. De hoofdredacteur schraapt zijn keel en begint de brief met trillende handen voor te lezen.. “This is the Zodiac speaking…”

De Zodiac Killer is de codenaam van een vermoedelijk jarenlang actieve seriemoordenaar uit de jaren '70. Vermoedelijk, want tot op de dag van vandaag is de identiteit van de Zodiac Killer nog steeds onbekend.. Maandenlang stuurde hij of zij raadselachtige brieven naar de pers in Californië. Brieven vol gruwelijke beschrijvingen van moorden die al uitgevoerd waren, of die nog zouden volgen.. Vreemde, mysterieuze berichten met vrijwel onmogelijk op te lossen cryptogrammen, waarvan er zeker één tot op de dag van vandaag nooit opgelost werd.. Allemaal van een ogenschijnlijke afzender: de Zodiac. Durf jij The Zodiac Letter te openen?Minimale leeftijd: 16

3 tot 6 personen

Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

ma-do € 98.50, vr-zo € 104.50
Reviews

Review toevoegen

Geweldig

door Tjer (23-09-2015)

Superleuke ontvangst. Geweldige ervaring en meteen verslaafd!! Zodiac kamer is zeer sfeervol en je zit meteen in het verhaal!


Spannend tot de laatste seconde.

door Lonneke (14-09-2015)

Een goed opgezette en spannend vormgegeven escape room. Plezierige en gastvrije ontvangst. Bedankt, we zijn een erg leuke ervaring rijker!


Te Gek

door Erna (08-09-2015)

Heel leuk uur gehad met de familie. Net niet gehaald en voor herhaling vatbaar in een andere kamer


Super gave escape room

door Genevieve (20-07-2015)

Het was onze eerste escape room ervaring maar we zijn meteen hooked! Super leuke room, spel zat goed in elkaar en de ontvangst is niet anders dan gezellig en goed geregeld te noemen. We gaan weer heel snel terug.Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: