Terug naar Mystery House Valkenburg

September 1943. Mijn hart bonkt in mijn keel. Mijn handen zijn geboeid en ik zie geen steek. Gelukkig is hij eindelijk weg. De propagandafilms van vanmiddag zijn vast net begonnen. Het is nu of nooit. Ik MOET hier uit zien te komen…

"The guard sneaked away for a moment to watch a propaganda movie. You are a resistance hero, but captured. Only a Master Mind will escape!"

In de 'Master Mind' kamer waan je je in het bezette Valkenburg tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bioscoop is een bolwerk van Nazi’s. Als verzetsstrijder ben je opgepakt en wordt je vastgezet in het entree loket. Voorafgaand aan een film draaien de Nazi’s 45 minuten lang hun roemruchte propagandafilmpjes. Ze worden braaf bekeken, al dan niet vrijwillig. Elke bezoeker wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de officier, die na de propaganda terugkeert op zijn post in het entree loket. Lukt het jou om met die ene kans je leven te redden, voordat hij je betrapt?

Let op: in deze kamer sta je er helemaal alleen of met z’n tweeën voor! Als het je lukt om op tijd uit de kamer te ontsnappen zul je geroemd worden op de Mystery House Wall of Fame.

Minimale leeftijd: 18

1 tot 2 personen

Moeilijkheidsgraad: Extreem

Je hebt 45 minuten om de kamer uit te komen.

€45,-
Reviews

Review toevoegen

Ultieme relatie test, bizar gaaf

door Jennifer (02-10-2016)

Ik vond het erg leuk dat de ontvangst erg persoonlijk was. Ook dat de man het spel speelde voordat een tijdens we de kamer in gingen. Geen video, maar iemand die je meenam in het verhaal. Ik vond het erg leuk om met 2 personen te doen. Sfeer goed, raadsels divers en goed en duidelijk aangekleed. Aanrader!Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring: