Best Escape



Best Escape gaat de uitdaging aan om de mooiste Escape Rooms van Nederland te maken. Bij een Escape Room word je met meerdere personen in een kamer opgesloten. Elke kamer is zo ingericht dat je met behulp van puzzels, aanwijzingen en verborgen voorwerpen binnen 1 uur moet kunnen ontsnappen.



Logisch nadenken, handigheid, maar vooral goede communicatie en samenwerking zijn onontbeerlijk om binnen de tijd de kamer te verlaten.

De Escape Rooms van Best Escape in Maastricht onderscheiden zich doordat elke kamer een volledig verhaal vertelt. De kamers zijn prachtig ingericht. De trucs en puzzels zijn origineel en staan in dienst van het verhaal. Er is een goede mix van hersengymnastiek en licht fysieke inspanning. Dat alles zorgt ervoor dat je wordt meegezogen in het verhaal en een Escape Room ervaring beleeft om nooit meer te vergeten.





Contactgegevens

Sint Antoniuslaan 4
6221 XK Maastricht
+31 (0) 6 202 44 622
info@bestescape.nl
http://www.bestescape.nl/


Openingstijden

09:00 uur tot 22:00 uur, 7 dagen per week



CELL BLOCK 9

Onsamenhangende gedachten schieten door je hoofd: shit, ik zit vast in een cel. Maar ik heb die wapens niet in mijn koffer gedaan, echt niet. Wat nu? Hier geldt de doodstraf. Ik heb nog een uur, dan komen ze me halen. Help! Ik ga dood. Vuurpeloton! Afschuwelijk. Néé, ik wil niet, ik ben onschuldig. Help! Kom op, raak niet in paniek. Er móet een oplossing zijn.

Je zit vast in Cell Block 9. Je hoort vanachter de muren de anderen gevangenen je uitlachen. Vers vlees! Onschuldig veroordeeld voor bezit van verboden wapens. Hier staat de doodstraf op. Over precies één uur sta je voor het vuurpeloton...

Het enige geluk dat je hebt, is dat je bent opgesloten in Cell Block 9; hieruit is 20 jaar geleden de beroemde treinrover “Morgen Frijman” ontsnapt. Hoe hij dat klaar heeft gespeeld is nog altijd onbekend. Morgen Frijman is nooit meer gezien. Het verhaal gaat dat Frijman zo brutaal is geweest hints en aanwijzingen achter te laten, zodat slimme gevangenen ook kunnen ontsnappen. Dit zal wel een gerucht zijn dat moet bijdragen aan de mythevorming van Frijman. De politie heeft het cellencomplex binnenstebuiten gekeerd en geen enkele aanwijzing kunnen vinden. Hoe Frijman is ontkomen is een onopgelost raadsel. Toch neemt men voor jou geen enkel risico en is een bewaker in een kantoortje gestationeerd, zodat ontsnappen absoluut onmogelijk is. Of heeft Frijman toch aanwijzingen achtergelaten?

Lukt het je voor het te laat is de vrijheid tegemoet te lopen?



3 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad: Normaal

Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen.

Vaste prijs: 95,00 euro





Reviews

Review toevoegen

Jammer van missend onderdeel!

door Anne (04-09-2017)

Leuke opzet, alleen jammer dat een cruciaal element miste, waardoor we niet verder konden! Werd later door personeel onder de deur door geschoven. Achteraf geen excuses of compensatie. Jammer, vooral voor deze prijs verwacht je dat dit op z'n minst in orde is!


Geweldige ervaring in de Sky Shaker

door Michael (14-09-2016)

Met vrijgezellen afgelopen zaterdag de Sky Shaker bij Best Escape gespeeld. Mooi afgewerkte kamer, en veel technische snufjes. Komen zeker terug voor de andere kamer als we weer eens in Maastricht zijn.


Awesome

door Mike (20-06-2016)

Yesterday we played their new room Sky Shaker. We did not escape within the hour, but we had a lot of fun! We liked the special effects.


Ontsnapt uit Sky Shaker

door Laura (19-06-2016)

Eergisteren ontsnapt uit Sky Shaker! Lastig hoor! Puzzels waren echt moeilijk, de special effects super gaaf. Aanrader om eens echt je hersenen te laten kraken!


viel wat tegen, hadden er veel meer van verwacht

door Jolette (13-06-2016)

We misten de samenhang en kregen te vaak aanwijzingen.


Middelmatige kamer, had meer in gezeten

door Tommy (01-05-2016)

We speelden gisteren met een aantal vrienden Best Escape in Maastricht. De locatie van de escaperoom was veelbelovend: een oud gebouw van de spoorwegen. De ontvangstruimte was wat sfeerloos, kaal en erg rommelig. De introductie was niet spannend en een beetje inspiratieloos: we kwamen niet echt in het verhaal. Ook niet door het (overigens gaaf gemonteerde) filmpje dat een beetje knullig op de muur werd geprojecteerd. De kamer zelf is mooi gemaakt, ziet er spannend uit en er zitten enkele vernuftige puzzels in, leuk! Sommige puzzels waren stuk of erg versleten, jammer. En we kregen zeer veel hints, wat de magie helaas wat uit het spel haalde. We hebben wel een leuk uur gehad, maar deze escaperoom laat kansen liggen. Met wat kleine ingrepen (ontvangst, afwerking, misschien wat spannende muziek) zou de kamer enorm opknappen.


Meer dan top!

door Joke (11-04-2016)

Wat een top escape room! Supertoffe opdrachten, overal tips en aanwijzingen te vinden, ideaal om met een 6-tal personen een superleuk 'uur' te beleven!


Superformiweldigeindefantakolosachtig!

door Anouk (10-04-2016)

We waren met een groep van zes vriendinnen op weekend en hebben enorm genoten van de best escape ervaring! Een echte aanrader!


Alles klopt

door Rosa (06-04-2016)

Verhaal klopt, goeie afwerking van de kamer. Echt aan te raden ! Top ook voor vriendengroeten die wat leuks willen doen op een stapavond. Weer eens wat anders!


Spannend, realistisch en meeslepend!

door Nick (11-03-2016)

Onze eerste escaperoom kozen we op basis van bestaande reviews. We maakten duidelijk de juiste keuze! Een schitterend ingerichte escaperoom, erg spannende en tot in de details in orde. énorm veel puzzels, vaak flink even nadenken, al waren ze soms ook zo eenvoudig dat we ze over het hoofd zagen! Uiteindelijk wisten we te ontsnappen met nog 1 seconde op de klok!


Hele goede kamer!

door Peggy (13-02-2016)

Een van de betere kamers die ik heb gedaan! Alles klopt, van t filmpje tot t einde: alles klopt! Heel gaaf voor een mooie prijs! Ben benieuwd naar de nieuwe kamers!


Super!

door Jacqueline (13-02-2016)

Zit mooi in elkaar! Je ziet dat er veel moeite in gestoken is. Super goede prijs kwaliteit! Echt een aanrader


geweldige ervaring!

door Britt Westheim (04-02-2016)

Voor ons allemaal was dit de eerste keer dat we een escape room bezochten. Zodra we waren opgesloten werd iedereen super enthousiast en zijn we wonder boven wonder met nog maar 6 seconden over weten te ontsnappen! De escaperoom was erg goed ingericht en we voelden ons net een echte gevangene! We hebben een hele leuke dag gehad.


Leuke ervaring!!

door Mandy (25-01-2016)

Eerste keer dat wij een escape room hebben gedaan. Wij vonden het een super leuke ervaring. Het is een hele mooie setting! Leuke puzzels en goed doordacht!! Tevens werden wij zeer vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen. Wij kunnen niet wachten totdat de tweede kamer af is!!


GEWELDIG!!!!

door Leon (12-01-2016)

Super eerste ervaring met een escaperoom! Niets aan veranderen, want het was helemaal top!!


geweldig

door roy (03-01-2016)

super ervaring gehad! personeel is super vriendelijk en enthosiast..kamer is heel mooi in elkaar gezet..logisch denken, samenwerken en en goed om je heen kijken...super om te doen en we verheugen ons op de volgende kamer...zeker een aanrader voor nieuwe en ervaren spelers


geweldig!!

door Agatha (28-12-2015)

Erg leuk om te doen. Puzzels met een vrij hoge moeilijkheidsgraad. Je zit echt in het verhaal. Kortom een aanrader


Adrenaline kick!

door Hester (27-12-2015)

Fantastische ervaring. Super begeleiding, enthousiaste medewerkers! Het maakt niet uit of je er zin in hebt om hier aan mee te doen. Op het moment dat je opgesloten bent, wil je nog maar 1 ding: ontsnappen! Erg leuk om met elkaar te doen, of je elkaar nu al lang kent of niet.


Topper

door Gaston (25-12-2015)

Een van de betere rooms die ik gespeeld heb! Goed verhaal, alle details kloppen.


Je wilt écht ontsnappen

door Thijs (14-12-2015)

Erg professioneel opgezet. Het decor is erg goed en er is duidelijk veel tijd en aandacht aan besteed. Dit maakt de ervaring des te echter. Ook een leuk en enthousiast team.


schitterende ervaring !

door Peter (08-12-2015)

Eerste ervaring met het fenomeen escaperoom. Geweldig opgezet, een filmpje vooraf om in de stemming te komen en vervolgens een actieruimte alsof je in de film zit. Heerlijke opdrachten die de grijze massa laat werken en in de hoek natuurlijk de aftikkende klok die de spanning verhoogt, gaan we het halen? Een aanrader ! Is zeker niet mijn laatste bezoek geweest.


Erg toffe kamer!!!

door Anne (28-11-2015)

Super gave kamer. Ben al naar n paar escaperooms geweest, maar lang niet allemaal met zo'n complete beleving. En niet te vergeten uitdagende en inventieve puzzels. Top!


Top teamuitje!

door Pie Medical Imaging (27-11-2015)

Spannende, originele roomscape met een goed verhaal. Uiteindelijk met nog 19 sec. op de klok uitgebroken! Aanrader voor teamuitjes!


Super!

door Hanneke (24-11-2015)

Ik heb nog niet veel ervaring met escape rooms, maar ik vind dit echt een super kamer! Details zijn goed doordacht, oplossingen die niet voor de hand liggen, samenwerken is echt een must


Spannend!!

door Milan (20-11-2015)

Toffe kamer! Wij zijn 'verslaafd' aan Escape Rooms, dus we zijn er redelijk goed in geworden. Toch vonden we deze kamer soms best lastig. De puzzels hebben meerdere lagen, als je denkt we hebben de uitkomst bleek dat je nog verder moest denken! Echt een uitdaging dus! Als je van escape rooms houdt, zeker een keer doen!


Zeer gave ervaring!

door Michelle (19-11-2015)

Laatst heb ik met 5 vriendinnen deze escaperoom gespeeld. Het was een ontzettend spannende ervaring. Het spel/verhaal is goed in elkaar gezet, en de kamer ziet er zeer mooi uit. Alles goed afgewerkt, en tot in de puntjes verzogd. Al met al is het echt een aanrader om te doen!



Review toevoegen


Voornaam:
E-mail:
Sterren:
Beschrijf je bezoek in 1 zin:
Algemene ervaring:



Foto's